29.1 C
București
joi, 18 iulie 2024

One United Properties împrumută 47 milioane euro pentru a acoperi alte credite

One United Properties (BVB: ONE), investitor și dezvoltator imobiliar din România, a anunțat obținerea unei finanțări de 47 de milioane de euro de la Banca Transilvania. Fondurile vor fi utilizate pentru rambursarea unui credit existent contractat în 2021 de la Black Sea Trade and Development Bank, destinat dezvoltării clădirii de birouri One Tower, parte a complexului One Floreasca City. Finanțarea va acoperi, de asemenea, rambursarea parțială a altor credite și costuri aferente.

One United Properties, detalii ale finanțării și implicațiile economice

Prin obținerea acestui credit, One United Properties intenționează să optimizeze performanța financiară a companiei prin reducerea dobânzii cu 1%. Andrei Diaconescu, cofondator și co-CEO al companiei, a subliniat că interesul pentru spațiile de birouri oferite de One Tower este ridicat, clădirea fiind complet închiriată. Cu o valoare brută de dezvoltare de 120 milioane de euro, One Tower reprezintă un element important din portofoliul companiei.

Certificări și sustentabilitate

One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, un standard internațional pentru clădiri verzi. De asemenea, clădirea a obținut certificarea WELL Health-Safety, care asigură sănătatea și siguranța chiriașilor prin politici operaționale și protocoale riguroase de întreținere.

Proiecte viitoare și extinderea portofoliului

One United Properties continuă să răspundă cererii crescânde pentru spații de birouri sustenabile. Compania își va extinde oferta de birouri la One Floreasca City prin dezvoltarea One Gallery, o fostă fabrică Ford aflată în prezent în proces de restaurare. Proiectul include construcția unor noi spații de birouri moderne la etajul 1 și spații de retail la parter, cu o valoare brută de dezvoltare de 100 milioane de euro.

One Floreasca City este un proiect imobiliar multifuncțional, care combină apartamente rezidențiale exclusiviste, spații de birouri clasă A și zone comerciale. One Tower, situat în centrul cartierului Floreasca, oferă acces la parcuri, restaurante și alte facilități, fiind echipat cu tehnologii moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole

Ultimele articole